Iskolánk

Szeretettel köszöntjük iskolánk weboldalán. Engedje meg, hogy bemutassuk tevékenységeinket:

Az iskolánk mottója: Nincs rossz kutya, csak még nem elég tapasztalt gazdi. Legyen minden kutya JÓKUTYA!

Iskolánkban mind a házi kedvencek, mind a versenyre készülők és a munkakutya tulajdonosok számára kínálunk foglalkozásokat és képzéseket. A hobbi kutyák képzésénél klikkert, pozitív megerősítést használunk, hisszük, hogy ez a módszer a legjobb mind a kutyának mind a gazdinak. Minden foglalkozásunk során póráz nélkül dolgoznak a kutyusok,emellett játékos feladatokkal folyamatosan erősítjük a kötődést a kutya és a gazda között. Nálunk nemcsak a kutya tanul, célunk, hogy ne csak az iskola területén, hanem otthon, városi környezetben, vagy nyaralás alatt is harmonikus együttélés alakuljon ki a család és a kedvence között. Ehhez mutatjuk meg a fejlődési irányt a gazdik számára.

Oktatóink és segédeink sokéves kutyás tapasztalattal rendelkeznek, így garantáljuk a játékos, felszabadult, ugyanakkor hatékony légkört a tanuláshoz, kutyás sportokhoz, játékhoz.

A problémás, mentett kutyák számára ajánljuk szocializációs foglalkozásunkat, ahol több éves tapasztalattal rendelkező oktató segítségével és irányításéval végigvezetjük a gazdikat azon az úton, melynek végére jobban meg fogják érteni a kutya kommunikációját és a problémás viselkedés átalakul mind a kutya, mind a gazdi számára elfogadhatóvá.

Várjuk Önöket:

-ha még nincs kutyusuk, de szeretnének, viszont kérdések merültek fel a kutyatartással, fajtákkal, anyagiakkal kapcsolatban- olvassák el "Bölcsöde" Tanácsadás a kezdetektől cikkünket.

-ha pici babakutyával gazdagodott a család, és már elmúlt három hónapos- várjuk szeretettel aktív Kutyaóvodánkban!

-ha kezd kamaszodni "az a fránya eb" és szeretnék megnevelni- Alapfokú tanfolyamunkon hasznos tudást kaphatnak a városi kutyás lét minden részéhez.

-ha nem tudnak 7 hétvégét tanfolyamra szánni vagy az anyagiak miatt csak egy-egy alkalomra van idő, a Felügyelt Futtatóban is rengeteg hasznos témát körbejárunk, emellett a felnőtt kutyusok is megtanulhatják a helyes kommunikációt.

-ha célunk a munkakutyázás, hagyományos és pozitív módszert ötvöző Munkakutya képzésünket ajánljuk figyelmükbe.

-ha pedig szeretnének a kutyusukkal sportolni, jól érezni magukat, akkor kutyás sportjainkat bemutató klub menüpontot böngésszék bátran!

 

Várjuk Önöket szeretettel foglalkozásainkon!

 

 

Amennyiben kérdésük, kérésük lenne, forduljanak hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön.

Az iskola vezetősége

 

Oldalunk jelenleg is fejlesztés alatt áll. Kérjük vegye ezt figyelembe, miközben a iskolánk kínálatában böngészik. A háttérben gőzerővel dolgozunk honlapunk fejlesztésén.