Kutyaóvoda

Kapcsolat a kezdetektől…

 

Mi, itt a Jókutya iskolában tudjuk, hogy nincsen rossz kutya, csak még nem elég tapasztalt Gazdi.

Hogy a kezdeti lépésektől segíthessünk, megalkottuk a Jókutya iskolarendszert, ami a Leendő és a már Babakutyás Gazdik számára a „Bölcsödéből” illetve  Óvodából áll.

Ha már velük él a kutyusunk, tudnunk kell, hogy a szocializációra szenzitív időszak 3 hetes kortól 3 hónapos korig tart. Természetesen utána is nagyon fontos, hogy a kutya megismerje a körülötte lévő világot, megtanuljon a Föld minden élőlényével kommunikálni, és jól reagáljon az őt körülvevő világ tárgyaira, jelenségeire.

 Ezt a foglalkozásunkat a 3-7 hónapos kutyusoknak és gazdijaiknak ajánljuk. Ezeken a foglalkozásokon megtanulnak a kutyusok együtt játszani, kommunikálni, a Gazdik pedig megismerik a kutyával való élés alapjait, a kutya és Gazda harmonikus együttélésének kezdeti lépéseit. A foglalkozás egy órás, játékos feladatokkal, tapasztalat cserével, beszélgetésekkel és nem utolsó sorban a csetlő-botló babakutyák megfigyelésével telik.  Minden alkalom zárt területen, oktatói felügyelettel történik.

 

A foglalkozások időpontjai:

Nyári időszakban: 8:00-9.00

Ősztől tavaszig: 9:00-10:00

 

A foglalkozásra jutalomfalattal(virsli,párizsi,sajt,főtt máj,szív), és éhes kiskutyával érdemes jönni. Az első alkalommal oltási könyvet kell hozni, illetve ha van mód, klikkert.(Kutyás áruházakban, kutyaeledel üzletekben kapható, fémlappal kattanó hangot adó,tenyérben is elférő eszköz).

 

Várunk minden tanulnivágyót szeretettel!

 

Óvónénik