Klub

Klubfoglalkozásaink során lehetőséget kapnak a gazdik, hogy megtapasztalják, milyen JÓ együtt dolgozni, sportolni, játszani a kutyánkkal. Minden közös tevékenység erősíti a kötődést, ez a kutyás sportok tekintetében még intenzívebbé, könnyebbé teszi ezt a folyamatot.

A kutyás sportok során lehetőséget kap a kutya és a gazdi is, hogy levezesse felgyülemlett energiát, a napi létből fakadó feszültséget. Nemcsak fizikailag fárasztjuk le ilyenkor a kutyát, hanem mentálisan is, mivel ezen tevékenységek megkívánják a kutyától a koncentrációt, bizonyos helyzetek, szituációk megoldását, így folyamatosan használja az agyát. 

Ha jól csináljuk, nemcsak mi, gazdik fáradunk ki a foglalkozások végére, hanem hazatérve ebünk is nyugodtabb, csendesebb tevékenységet fog magának választani, jelesül pár óráig aludni fog akár. :-)

A további menüpontokban információkat, leírásokat talál az iskolánkban kipróbálható és űzhető kutyás sportokról.

Várunk szeretettel minden sportolni vágyó kutyust és gazdiját!

Bérleteinknek nincsen lejárati dátuma, így Ön dönt arról, hogy milyen gyakorisággal szeretné kihasználni a tíz alkalmat. Kérjük vegye figyelembe, hogy 1 bérlet 1 fajta foglalkozásra érvényes csak és kutyánként értendő.